Sursa imagine: hepta.ro

Trump: Kim Jong-un va fi testat ca niciodată până acum

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat, vineri, un mesaj pe Twitter, în care a scris că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, este un ”nebun”, adăugând că va fi testat cum nu a mai fost până acum, informează BBC News.

„Kim Jong-un, care este în mod evident un nebun pe care nu îl interesează că îşi înfometează sau că îşi ucide poporul, va fi testat ca niciodată până acum”, a scris Trump pe Twitter.
 
Reacţia preşedintelui american vine la doar câteva ore după ce liderul Coreei de Nord a declarat că Phenianul va lua în considerare „contra-măsuri severe de cel mai înalt nivel” împotriva Statelor Unite ca răspuns în faţa ameninţărilor lui Donald Trump.
 
Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va „distruge” Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma „misiunea sinucigaşă” de a ameninţa Statele Unite.
 
„Ca bărbat din Republica Populară Democrată Coreeană şi în numele demnităţii şi onoarei statului şi poporului meu, şi din partea mea însăşi, îl voi face pe cel ce deţine prerogativele comenzii supreme ale Statelor Unite să plătească scump pentru discursul său”, a afirmat Kim Jong-un.
Autor: Mediafax
22.09.2017 Actual
626
0

Comentarii 0