Sursa imagine: inprofunzime.protv.md

Maia Sandu despre referendumul pentru demisia lui Chirtoacă: „Încă nu am decis ce vom face, dar avem nevoie de un primar responsabil în Chișinău”

Maia Sandu nu a decis care vor fi acțiunile formațiunii sale privind referendumul de revocare din funcție a primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă, dar sugerează că acesta ar fi condus orașul într-un mod iresponsabil. Subiectul a fost discutat aseară în cadrul emisiunii „În Profunzime”.

”Știm cu toții că avem nevoie de un primar responsabil în Chișinău”, a spus Maia Sandu. Totuși, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate spune că nu a luat încă o decizie privind referendumul inițiat de socialiști, de revocare din funcție a lui Chirtoacă.

”Cred că ar trebui să boicotăm referendumul, dar decizia o să o luăm la partid”, a declarat politicianul.

Ea a evitat să dea un răspuns clar când a fost întrebată dacă va candida pentru funcția de primar al capitalei. ”La PAS sunt mai mulți oameni, nu este neapărat să vin eu să candidez, dar nu am luat o decizie finală”, a mai spus Maia Sandu.

Amintim că CEC a decis ca referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al capitalei să aibă loc pe 19 noiembrie curent.

Autor: SV
22.09.2017 Actual
509
0

Comentarii 1

  • Ion Chiriac:

    Chirtoacă nu o să-și di-a demisia singur, Maia de asta cunoaște, și acuma îi face coruptului parte.

    22.09.2017 14:25