Sursa imagine: luchianiuc.com

Maia Sandu recunoaște că nu are dovezi că Vlad Plahotniuc a uzurpat puterea în stat

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, recunoaşte că nu are dovezi că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a uzurpat puterea în stat, aşa cum a afirmat ea anterior.

Fiind întrebată de Lorena Bogza, realizatoarea emisiunii În profunzime, dacă are dovezi în susţinerea demersului depus la Procuratura Generală împotriva lui Vlad Plahotniuc, Maia Sandu a recunoscut că sunt doar concluzii. „Sunt concluzii, dovezile vor fi prezentate mai târziu”, a promis ea.

Amintim că preşedintele PAS a depus a cerut Procuraturii Generale să iniţieze o cauza penală împotriva lui Vlad Plahotniuc pe motiv că acesta ar fi uzurpat puterea în stat. Un demers similar a fost depus în august împotriva preşedintelui Igor Dodon. Asta chiar dacă şefa de la PAS afirmă că nu recunoaşte legitimitatea Procuraturii Generale, iar acţiunile sale aduc mai mult a PR politic.

Autor: democracy.md
22.09.2017 Actual
446
0

Comentarii 3

 • Artiom:

  Deci Maia cu alte cuvinte recunoaste ca actiunea sa de ieri a fost doar pur populista cu scopul de a pata imaginea lui Palhotniuc, si nimic mai mult.

  22.09.2017 09:42
 • Rustin:

  A spus-o așa într-o doară și acum caută ce demonstrații? Adică las că dintâi spune concluzia și apoi demonstrația. Cât de idioată tre să fii în acest caz?

  22.09.2017 13:48
 • Tatiana:

  Să faci politică murdară în care să utilizezi instituțiile de drept, e deja penibil din partea Maiei.
  Parca Procuratura nu au indeajunse dosare reale d ecare trebuie sa se ocupe, sa mai piarda timpul cu populismele unor oi ca maia.

  22.09.2017 14:05