Sursa imagine: evenimentul.md

Liderul democrat, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit cu noul șef al Delgației UE în Moldova. Peter Michalko s-a arătat deschis spre comunicarea cu factorii politici din țară

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Liderul democrat i-a urat diplomatului bun venit la Chişinău şi succes în misiunea sa, exprimând încrederea că relaţiile dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană vor continua cursul ascendent.

Ambasadorul european Peter Michalko s-a arătat deschis spre comunicarea cu factorii politici din Moldova, s-a interesat despre situaţia la zi a reformelor şi a reafirmat sprijinul Uniunii Europene pentru ţara noastră. De asemenea, şeful Delegaţiei Uniunii Europene a amintit că reforma administraţiei publice este o provocare pentru Moldova şi a încurajat ţara noastră să menţină ritmul implementării reformelor.

Noul ambasadorul european la Chişinău, Peter Michalko, şi-a preluat mandatul la începutul lunii septembrie. Înainte de numirea în această funcţie, domnia sa a fost ambasadorul Slovaciei în Grecia.

Autor: evenimentul.md
21.09.2017 Actual
308
0

Comentarii 2

  • Stefan:

    Sper ca noul ambasador sa fie mai competent decit cel trecut si impreuna cu guvernarea sa reuseasca avansarea tarii noastre pe parcursul european.

    21.09.2017 15:42
  • Aurel:

    Mult succes noului ambasador sper să fie mai întreg la minte și mai responsabil ca Tapiola, acela ca un coi într-o caldare umbla, declarații parcă de politician, deocheate, da nu de ambasador.

    21.09.2017 16:21