Sursa imagine: noi.md

Veteranii de la Nistru, mesaj pentru colegi: Nu vă lăsați folosiți pentru destabilizarea situației de triada PPDA, PSRM, PN

Uniunea Națională a Veteranilor de Război pentru Independența Moldovei își îndeamnă colegii să nu se lase implicați în jocurile politice și în destabilizările organizate de PSRM, Partidul Nostru și Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”. Într-o conferință de presă aceștia au subliniat că pericolul unei conflict intern este foarte mare, iar veteranii trebuie să nu admită violențele.

„Chem veteranii războiului pentru independență să nu fie folosiți în destabilizarea situației de formațiunile politice, noi le cunoaștem care sunt, de triada respectivă care se numește Platforma „DA”, Partidul lui Usatîi și Partidul Socialiștilor al lui Dodon. Fiindcă un război civil în țara noastră e un mare pericol și noi nu dorim ca copiii noștri să fie implicați în jocuri politice care se derulează”, a declarat Mihai Balan, președintele organizației.

Aceștia de asemenea au declarat că vor contribui la menținerea ordinii publice la manifestații în masă, pentru a preveni provocările.

Autor: Ion Vasilos
13.09.2017 Actual
351
0

Comentarii 3

 • Ion:

  Acestia nu sunt veterani, sunt niste ligatori de cur a criminalului Vlad Plahotniuc!

  13.09.2017 13:02
 • Realist:

  Da PAS de ce nu l-ati mentionat in titlu?! Jurnalism neprofesionist!

  13.09.2017 13:25
 • Teodor:

  Veteranii sunt prosti daca se lasa cumparati de Topa cu cite 100 de lei.

  13.09.2017 14:47