Sursa imagine: agerpres.ro

Unioniștii din Moldova, dezamăgiți că și-au dat votul pentru Maia Sandu la prezidențiale

Președintele partidului unionist „Dreapta”, Ana Guțu, se arată dezamăgită de declarațiile Maiei Sandu, care consideră nerealistă unirea Moldovei cu România. Aceasta susține că poziția liderului Partidului Acțiune și Solidaritate deschide ochii unioniștilor care i-au dat votul la alegerile prezidențiale.

„Maia Sandu, de ce trebuie să întrebăm UE ”se poate ori nu se poate” să facem Unirea? Cel puțin, după această intervenție la congresul PAS, unioniștii, care v-au votat, în sfârșit vor avea o claritate referitor la atitudinea prezidențiabilei Maia Sandu vis-a-vis de problematica Unirii RM cu România. Unioniști, cei care ați votat-o pe Maia Sandu, ieșiți de sub mese și din tufari! PUNct”, a scris lidera partidului „Dreapta”, Ana Guțu, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la recentul congres al PAS, Maia Sandu a declarat că unirea este imposibilă pentru că acest lucru nu ar fi fost permis de Uniunea Europeană.

Autor: Ion Vasilos
13.09.2017 Actual
303
0

Comentarii 3

 • Iura:

  Unionisti prosti. Eu din start am zis ca Maia nu poate sa fie unionista, deoarece vine de la Filat si sta alaturi de Dodod, dar unionistii sunt prea naivi ca sa ma inteleaga.

  13.09.2017 12:14
 • Realist:

  inainte de prezidentiale, Maia ii cocolea pe unionisti ca pe niste copilasi mititei. Dupa alegeri le-a spus-o concret ca ea nu crede in unire... Da nu s-a gandit ca in 2018 iara o sa fie alegeri

  13.09.2017 13:21
 • Pavel:

  Cum să nu fii dezamăgit dacă cretina asta ne-a folosit după care își șterge picioarele de noi ori de cîte ori are ocazia

  13.09.2017 13:29