Sursa imagine: captura FB

Prins de poliție. Un activist de la Usatîi creștea marijuana în seră

O seră plină cu plante de canabis a fost descoperită de poliție în gospodăria unui activist al Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi. Ziarulnational.md scrie că în urma verificării informațiilor operative, oamenii legii au descins la Vitalie Galep, consilier local din satul Lucești, raionul Cahul.

Galep a fost ales pe lista partidului lui Renato Usatîi, fiind și liderul organizației locale a formațiunii. Potrivit poliției, în sera au fost găsite 31 de plante de canabis bine îngrijite, cu înălțimea de patru metri. Vitalie Galep a fost reținut. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul riscă doi ani de închisoare.

Nu este prima dată când oameni din anturajul lui Renato Usatîi sunt prinși cu afaceri ilegale. În 2016, un alt activist al formațiunii conduce de primarul fugar de Bălți a fost reținut pentru organizarea unei afaceri de cultivare a canabisului. Este vorba despre Nicolae Hacico. Acesta a mințit doi businessmeni din Israel că în Moldova este permisă cultivarea marijuanei și le-a eliberat o pretinsă licență contra sumei de 25 de mii de euro. Mai mult, victimele au declarat pentru anchetă că Hacico le-a organizat o întâlnire cu Usatîi, pe care l-a prezentat drept ”cel mai influent politician din Moldova, viitor premier”.

Autor: SV
08.09.2017 Actual
373
0

Comentarii 3

 • Oleg:

  Partidul ia angajat sa dezvolte afacerea asta, ce credeti ca Usatii are spirit de afaceri normale? Poftim si cum se trage tineretul in acet partid!

  08.09.2017 10:53
 • Adevarul:

  Nu e pentru prima oara cand cineva din partidul lui Usatii este prins cu marihuana. Anterior a fost prins Hacico un apropiat de a lui Usatii si din anturajul acestuia

  08.09.2017 11:58
 • Dinu:

  In partidul lui Usatii vedem ca toti se ocupa cu acest business ilegal. Dar la ce am putea sa ne mai asteptam de la un partid plin de banditi?

  08.09.2017 13:19