Sursa imagine: border.gov.md

Mezeluri ascunse în portbagaj, ridicate la frontiera cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord, în comun cu Serviciul Vamal au reținut un lot de mezeluri, tăinuite de control, ce urmau să ajungă în R. Moldova. Un cetățean moldovean de 26 de ani este vizat în activitatea ilicită.
 

Pentru îndeplinirea formalităților de control în punctul de trecere „Otaci-Moghileov-Podolsk”, pe direcția intrare în țară, în seara zilei de 6 septembrie a.c., s-a prezentat un moldovean la volanul unei Dacia Logan. Potrivit unei informații operative, ofițerii de investigații ai Direcției regionale NORD, împreună cu angajații serviciului vamal, au supus mijlocul de transport unui control amănunțit. În timpul controlului fizic al autoturismului înmatriculat în Bălți, au fost depistate salamuri în asortiment, camuflate în portbagaj în locul predestinat roții de rezervă, fără acte de proveniență. Astfel, au fost ridicate circa 56 kg de produse alimentare interzise pentru a fi importate în Moldova.
 
Bărbatul a declarat că produsele alimentare sunt destinate pentru consum personal. Marfa a fost ridicată și urmează a fi transmisă, conform competențelor Serviciului Vamal. Conform informațiilor operative, bănuitul nu se află la prima abatere de acest gen, anterior fiind documentat într-un caz similar.
Autor: HotNews
Sursa: border.gov.md
07.09.2017 Actual
498
0

Comentarii 0