Sursa imagine: gov.md

Chișinăul susţine implementarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii în Găgăuzia

Drumul Avdarma-Ferapontievca din UTA Găgăuzia a fost inaugurat marți, 5 septembrie. La eveniment au participat premierul Pavel Filip împreună cu başcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah.

Premierul Pavel Filip i-a felicitat cu acest prilej pe localnici, exprimând recunoştinţă tuturor celor care au contribuit la realizarea proiectului, obiectiv stabilit şi în Planul de acţiuni privind dezvoltarea social-economică a UTA Găgăuzia pentru perioada 2016-2019.
 
 
În context, şeful Executivului a menţionat că acest progres al zonei  poate servi drept exemplu pentru alte localităţi. „Tot ce facem noi se măsoară doar în modul cum vă simţiţi dumneavoastră. Atunci când oamenii vor trăi în bunăstare, vom şti că Guvernul şi-a realizat toate obiectivele propuse”, a declarat Pavel Filip.
 
Lucrările de construcție pe tronsonul de drum cu o lungime de 5,2 km, construit după tehnologii moderne, au demarat în noiembrie 2016. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 30 de milioane de lei, mijloacele financiare fiind alocate din Fondul rutier al Republicii Moldova și Fondul național pentru dezvoltare regională.
Autor: HotNews
06.09.2017 Actual
273
0

Comentarii 0