Sursa imagine: ntv.md

Deşeurile din Chişinău mai pot fi depozitate la Bubuieci până mâine

Primăria Chişinău urmează să identifice până miercuri, 5 iulie, un nou teren pentru depozitarea deşeurilor menajere. Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a declarat că pe lângă groapa de gunoi de la Ţânţăreni, Anenii Noi, au fost identificate alte două terenuri, care ar urma să fie anunţate în următoarele zile.

Nistor Grozavu susține că Primăria Chişinău este în proces de negocieri pentru identificarea unui noi locații unde să fie transportat gunoiul, la care participă şi reprezentanţii Guvernului.
 
„Avem cel puțin trei locații identificate, dar și soluții de rezervă, nu pentru perioade lungi, dar pentru anumite perioade. Este cert că pe date de 5 iulie e ultima zi când putem depozita deșeurile pe strada Uzinelor. Aici ne vom ţine de cuvânt aşa cum am promis”, a declarat viceprimarul.
 
Menționăm că, la începutul lunii trecute, locuitorii din comuna Bubuieci au blocat accesul camioanelor către poligonul de gunoi de pe strada Uzinelor. Atunci, autoritățile au ajuns la un compromis conform căruia deşeurile menajere mai pot fi depozitate la Bubuieci până pe 5 iulie.
Autor: trm.md
04.07.2017 Actual
520
0

Comentarii 0