Sursa imagine: dse.md

Salvatorii caută o persoană înecată într-un iaz din raionul Cimișlia

Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI efectuează lucrări subacvatice pentru a recupera cadavrul unui bărbat în vârstă de 21 de ani, care se presupune că s-ar fi înecat într-un iaz din localitatea Ciucur-Mingir, raionul Cimișlia.
 
Conform informațiilor operative, cazul s-a întâmplat în după amiaza zilei de duminică, 7 mai, într-un bazin acvatic din apropierea satului.
 
Pentru recuperarea victimei la fața locului a fost îndreptat ieri, la ora 15.30, un echipaj de salvatori care au efectuat căutările de rigoare până la lăsatul întunericului, dar fără rezultat.
 
Din informațiile preliminare bărbatul ar fi mers la scăldat și nu s-a mai întors, iar apropiații acestuia au alertat echipajle specializate.
 
Lucrările de căutare a persoanei date dispărute au fost reluate luni dimineață, 8 mai. Salvatorii efectuează în continuare misiunea de căutare subacvatică.
 
Conform datelor Serviciului Situații Excepționale, de la începutul acestui an în Republica Moldova și-au pierdut viața nouă persoane înecate în bazinele acvatice din țară.
Autor: HotNews
Sursa: dse.md
08.05.2017 Actual
1587
0

Comentarii 0