Sursa imagine: moldpres.md

Voronin: R. Moldova are posibilități de dezvoltare, dacă nu vom permite să vină la guvernare tâlharii

Cel de-al treilea președinte al R. Moldova, Vladimir Voronin, afirmă, într-un interviu pentru Moldpres, că a fost și este „doar pentru calea independenței”. Voronin spune că R. Moldova trebuie să aibă relații bune cu toate țările și să colaboreze cu organizațiile internaționale.
 
„Aș vrea ca cetățenii să aibă un viitor destoinic în R. Moldova. În cei opt ani de guvernare, poate nu ne-a reușit să le facem pe toate, totuși am dovedit că R. Moldova are perspectiva de a se dezvolta ca stat independent, fără credite și fără datorii, asta ar trebui să o facem și în prezent”, afirmă Voronin, potrivit căruia „R. Moldova are posibilități de dezvoltare în cazul în care nu vom permite să vină la guvernare tâlharii și oamenii neprofesioniști, care nu au idee ce să facă atunci când ocupă un post de conducere”.
 
Cât despre alegerile prezidențiale din 30 octombrie, Vladimir Voronin spune că nici nu vrea să nominalizeze candidaturile înaintate, pentru că, precizează fostul președinte, „cunosc foarte bine bazele pregătirii profesionale, morale și cetățenești ale acestor candidați. Din păcate, nu văd în ei oameni pe care să-i preocupe destinul țării”.
Autor: HotNews
24.08.2016 Opinii
5008
0

Comentarii 1

  • V. M.:

    Cu regret, tîlharii deja sunt la putere!!!

    21.09.2016 11:58