Sursa imagine: gandrabur.net

PLDM s-a dus astăzi... în istorie!

Dupa 6 ani de coruptie si hotie, in sfarsit PLDM a anuntat ca intra in opozitia parlamentara, alaturi de celelalte partide aflate pe linie moarta. Consiliul liberal-democratilor a luat o decizie grea pentru ei, insa destul de imbucuratoare pentru toti cei care au tinut pe ghebul lor toata hunta verde, o banda de hoti si corupti. Azi singuri au strigat ca trebuie sa fie dati jos, iar primul pas de rostogolire spre raul Bîc a fost facut. Chiar multumesc liberal-democratilor care au ales sa intre in opozitie, eliberandu-ne in sfarsit de un partid corupt si pus pe hotii, avand in prezent liderul suprem asezat la racoare pentru delapidarea averii Statului.

Acum, dupa ce au intrat in opozitie, stiind ca nu au nici macar 18 mandate sigure in Parlament, vor merge sa protesteze impotriva sistemului de justitie, a celui corupt din sanatate, fata de coruptia de la vama, vor cere si inchiderea coruptilor din sistemul afacerilor interne? Vor merge acum sa urle la portile institutiilor pe care le-au guvernat timp de 6 ani, in care nu au fost implementate reformele cerute de europeni si americani? Ce vor face incepand de azi, cand au timp liber si pentru batutul cainilor?

PLDM, ca partid, si-a pus azi capacul si a batut toate cuiele. Vor motiva de azi inainte cu fel de fel de prostii, insa principala cauza a trecerii in opozitie, in randul partidelor muribunde, este orgoliul lui Vlad Filat si al lui Valeriu Strelet. Unul a urlat de la inchisoare sa nu se faca alianta cu partidele care l-au demis, iar al doilea a facut exact cum i-a poruncit supremul, aplicand suplimentar orgoliul propriu, nu mai mic decat ce al lui VF.

Strelet a fost, pe langa inca vreo cateva voci, cel mai impotriva formarii unei noi aliante de guvernare pro-europeana. Probabil se vor duce la o noua cafea cu socialistii, sa mai semneze cateva proiecte comune, sa mai omoare si ei din timpul ramas pana la disparitia definitiva a PLDM.

Din pacate, s-a pus in fata suprararea lui Filat, faptul ca acesta a fost inchis mai devreme decat se astepta, lipsind fiind astfel de bani si de libertate. Iata ca PLDM a gasit mai de pret orgoliul lui Filat, in locul parcursului european. Au renuntat la visul moldovenilor atat de rapid, de parca nici nu au mai existat promisiuni in campania electorala de anul trecut.

Eu bine, in cateva luni nu se va alege nimic din PLDM. Aceasta formatiune este prea imbibata cu oameni corupti, iar ei vor alege sa migreze la alte partid, in special la cele de stanga. Ei stiu ca acum stanga este in crestere, iar sansa lor sa revina la putere este mult mai mare. Multi au stat pe langa PLDM, cu carnete de membru, doar datorita faptului ca aveau acoperire de la Fisc, MAI, Vama, Sanatate, de peste tot. De asta era important pentru fiecare corupt sa fie in corabia liberal-democrata, insa odata cu scufundarea navei vor incepe sa fuga incotro o sa-i duca buzunarul.

Multumesc tuturor Dzeilor ca in sfarsit votul meu de anul trecut este anulat. Deja eram suparat pe mine ca am mai dat o sansa acestor oameni care minteau cu vorbele, insa erau cu mainile in buzunarul Statului. Atunci am votat doar pentru ca era acolo Iurie Leanca, politicianul care mai dadea ceva sperante celor care inca erau increzuti inte-un viitor european construit de PLDM. Decizia de astazi a Partidului Liberal Democrat inseamna pentru toti votantii dezamagiti o sansa de corectare. Ar fi fost prea mult sa mai asteptam trei ani sa scapam de Filat si PLDM. Bine ca a venit ziua de azi, fara sa mai asteptam mult pe prispa PLDM ziua cand vom putea si noi sa strigam “In sfarsit am scapat de voi!”.

Moldova fara hoti, Moldova fara Filat si PLDM – in sfarsit un vis a fost realizat! Astept inmormantarea solemna!

Timp de 6 ani au construit scheme criminale la toate nivelele, iar azi a venit in sfarsit acea zi cand PLDM ne anunta ca paraseste guvernarea. Multumim nespus de mult! Jos hunta verde!

Autor: Corneliu Gandrabur
Sursa: gandrabur.net
04.11.2015 Opinii
4702
0

Comentarii 0