Sursa imagine: timpul.md

„BOALA incurabilă” a lui Victor Stepaniuc

Fostul demnitar comunist Victor Stepaniuc este dependent de Internet și rețelele sociale. Pe Facebook, Stepaniuc le-a cerut sfaturi celor cu experiență să depășească dependența de Internet, comunică HotNews.md. 

„Mare dihanie e și Internetul ista. Altă dată, când te lovea insomnia citea-i o carte, de exemplu... Acum, cu noaptea în cap stai ceasuri întregi pe Facebook. Pentru ce?! Pentru cine?! Cu ce scop?! Indiscutabil, trebuie voință multă de a scăpa de această dependență, care ne risipește timpul cel scump de tot... Cei, care sunteți pe rețelele de socializare ani la rând veniți cu sfaturi, cum să nu devenim dependenți, cum să scăpam de dependența Internetului?!” – a scris Victor Stepaniuc pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că Victor Stepaniuc, alături de Vladimir Voronin, a fost unul dintre „părinții” Partidului Comuniștilor din R. Moldova. În timpul guvernării comuniste, Stepaniuc a ocupat diferse funcții importante, inclusiv cea de vicepremier în Guvernele Tarlev și Greceanâi. A părăsit rândurile PCRM în 2009, fondând Partidul Popular Socialist din Moldova.

Autor: HotNews
09.08.2014 Istorii din MD
8001
0

Comentarii 1

  • RE:

    "citea-i o carte"? asa a scris micul Lenin?

    Tov. Stepaniuc, sper ca aceasta e o greseala de tastatura...

    11.08.2014 21:51