Sursa imagine: outreachmoldova.org

Lista deputaţilor Coaliţiei asupra cărora se fac tentative de cumpărare

Priehali, cum ar zice rușii! Știrea cu privire la cumpărarea angro a deputaților este nu atât de șocantă cât total neașteptată! Deloc șocant este faptul că de acest Raider Parlamentar se ocupă cel numit raiderul numărul 1 în spațiul CSI, Veaceslav Platon. Scriam că în urma acestei cumpărăro el poate să facă ce vrea cu țara asta și să o predea rușilor în câteva secunde. Moldova, țara tuturor minunilor. După discuții cu mai multe surse din fiecare partid de guvernare, iată lista celor asupra cărora Platon a încercat să exercite presiuni. Să vedem cine cedează …

PLDM
Furdui Simion
Zaporojan Lilian
Chiorescu Iurie

PDM
Bolboceanu Iurie
Stratan Valentina
Jantuan Stella

PLR
Vacarciuc Vadim
Cojocaru Vadim

Interesantă fracțiune parlamentară ar ieși. Chiorescu și Stratan au zis deja că nu acceptă. Au denunțat public cumpărarea. Ceilalți ce așteaptă? Vom vedea în zilele apropiate. Cert este, că, precum scriam, țara, din cauza câtorva oameni ar putea ajunge pe mâinile lui Platon, adică a Rusiei. Doar 4 deputați sunt destui pentru a opri drumul spre .eu. Doar vreo 2 milioane de euro.

Autor: Eugen Luchianiuc
Sursa: luchianiuc.com
14.02.2014 Opinii
3980
0

Comentarii 9

 • eugen:

  iata asa ne vor hirtui tot timpul pina nu vor intelege totalmente ca jocul e finisat si ei nu mai reprezinta interes pentru noi ca tara, noi putem colabora economic, cu ei, dar nimic mai mult, locul nostru e in UE.

  14.02.2014 19:55
 • Sandu:

  Doamne fereste! Sper sa nu accepte nimeni din deputati acei bani murdari!

  14.02.2014 20:00
 • vlkad:

  .....Si doar 4 cartuse ha ha ha....

  14.02.2014 20:01
 • Dimon:

  Par a fi oameni cit de cit de incredere acesti deputati si nu cred ca se vor lasa ispititi. Dar totusi trebuie sa fie acordata atentia necesara acestui subiect pentru a nu admite vre-o tragedie de ordin national. Daca s-ar forma o alta majoritate asta chiar ar fi tragedie dupa parerea mea.

  14.02.2014 20:42
 • Titus:

  Iaca asta daa... se pare ca Platon nu jeleste bani pentru a obtine puterea in stat, 450000 de dolari e o suma impunatoare. Sa speram ca toti deputatii enumerati sunt de buna credinta si vor ignora oferta.

  14.02.2014 20:51
 • Sober:

  Oare chit tupeu trebuie sa ai ca sa vii cu asemenea oferte si sa crezi ca interesul tarii poate fi compromis prin asemnea atitudini criminale

  14.02.2014 20:58
 • Andrei:

  Oare nu-i este rusine lui Platon? Adica deputatii, care au fost contactati de catre Platon, au recunoscut ca el i-a contactat, si el spune ca nu are nici o legatura?!
  Chiar imi pare rau. Platon le-a propus cite 450 000 euro fiecarui deputat. Inca un aspect interesant este ca Platon a contactat mai multi deputati, dar citiva nu i-au raspuns deloc. Iata care sunt - PLDM: Furdui Simion, Zaporojan Lilian si Chiorescu Iurie; PDM: Bolboceanu Iurie, Stratan Valentina si Jantuan Stella; PLR: Vacarciuc Vadim si Cojocaru Vadim.
  Nu ma mira faptul ca minte atit de deschis. Este socotit Raiderul Nr.1 din CSI.
  Eu, cunoscindu-l bine pe Chiorescu, pot spune ca dinsul nu ar parasi pentru nimic PLDM. Cunoaste ca a primit voturile cetatenilor, pentru ca sa dezvolte tara, ci nu ca s-o duca de ripa.

  15.02.2014 00:42
 • Victor:

  Ai dreptate. Lui Platon ii ajunge sa cumpere 4 deputati, pentru ca parcursul european sa se ”sinucida”.
  Nu vi se pare straniu, conflictul din Gagauzia, conflictul din Transnistria, atacurile lui Renato Usatii, atacurile lui Rogozin, atacurile lui Formuzal, atacurile lui Platon?!
  Rusul si-a pus oamenii in actiune... ca astia sa distruga parcursul european.

  15.02.2014 00:42
 • catiusa:

  IMI pare rau ca nui in lista si saracul butmalai de la Cahul si de la PLDM. pOLOJENET DE LA SUD.

  07.03.2014 15:36