Sursa imagine: Captură Youtube.com

Video | GULEAIUL unor MILITARI băuți în CENTRUL orașului Bălți

Un grup de militari ai Armatei Naționale au dat-o pe voie bună în chiar centrului orașului Bălți, în stația de lângă Curtea de Apel Bălți și la câțiva zeci de metri de Inspectoratul de Poliție.
 
O înregistrare video în care 7-8 militari moldoveni sunt surprinși cântând și dansând a fost postată de un bălțean pe Internet. Se vede clar că „bravii” militari sunt în stare de ebrietate, iar unii trecători îi privesc cu uimire. Ei nu se arată jenați de faptul că sunt filmați și se află într-un loc public – cântă și dansează, iar unul dintre ei poartă un fes „a la Moș Crăciun”. 
 
Autorul filmării susține că militarii se stropeau cu alcool. Nu este clar ce motiv de a chefui au avut militarii ziua în amiaza mare. Poate ministrul Vitalie Marinuța știe? 
 
Video: YouTube / Orașul Bălți
Autor: HotNews
17.12.2013 Istorii din MD
5811
0

Comentarii 1

  • 'prosti dar multi" A. Lapusneanu:

    Militarul in timp de pace tre sa invete cum mai bine sa lupte pe timp de razboi. alte ocupatii nu sunt admisibile. acetea din video sunt niste artisti deghizati si fac repetitie unei scenete pentru revelion. Ei nu mai servesc in Armata Nationala. Poate cineva din ei pina mai ieri a fost militar dar de astazi ei nu mai sunt.

    24.12.2013 20:43