Sursa imagine: facebook.com

FOTO | Mark TKACIUK l-a numit „LINDINĂ FASCISTĂ” pe redactorul-șef al unui post TV

Fostul consilier prezidențial, în prezent deputatul comunist Mark Tkaciuk, își permite să aducă insulte grave în public reprezentanților presei. 

Astfel, ca reacție la un link publicat de către jurnalistul Oleg Cristal, redactor-șef al „Publika” TV, pe pagina sa de pe Facebook, Tkaciuk l-a numit pe acesta „lindină fascistă”.
 
Tkaciuk s-a înfuriat pe Cristal, probabil, pentru că linkul la o resursă media din Găgăuzia conținea un citat scos din context dintr-un interviu acordat de Tkaciuk publicației electronice „Kommersant.md”.
 
Chiar și după ce Cristal a precizat în comentarii că afirmațiile lui Tkaciuk din interviu sunt „un pic altfel” decât cele din resursa găgăuză, deputatul comunist a continuat să-l insulte pe jurnalist. Cristal, la rândul său, a afirmat că nu  comentează spusele venite „din partea şefului unui grup de talibani, la care singurele argumente sunt insultele.”
 
Autor: HotNews
12.12.2013 Istorii din MD
5814
0

Comentarii 1

  • Irina:

    Nespălatul astă de Tkaciuk, la fel ca şi mulţi din dulaii comunişti, nu ştiu decît să latre la oameni. Sînt agresivi prin definiţie. Ar trebui să îmble cu o tabliţă în gît pe care să fie scris: "Atenţie! cîine turbat"

    12.12.2013 14:16