Sursa imagine: musicmd.org

Ionel ISTRATI în Bălți: „Eu îs PRIDNESTROVEȚ…”

Interpretul Ionel Istrati, care a susținut aseară un spectacol în Palatul Municipal de Cultură din Bălți, a avut un comportament degajat nu doar pe scenă, ci și în vocabularul pe care l-a folosit adresându-se publicului din sală. 

Când a ieșit pe scenă, interpretul a constat profund impresionat că publicul de la Bălți nu este format doar din copii și adolescenți. „Am crezut că vor fi mai mulți studenți, dar văd că este un public mult mai matur”, a spus interpretul, după care a întrebat în ce limbă să vorbească. „Eu îs pridnestroveț, așa că…”, a spus Istarti, sugerând publicului că poate să vorbească și în limba rusă, știind că la Bălți se vorbește mai mult rusește. În intervențiile sale către public, pe toată durata concertului, tânărul interpret, care se bucură de o popularitate mare, mai ales, în rândul copiilor și adolescenților a „scăpat” și multe cuvinte neaoșe „moldovenești”. 

Un mic incident l-a făcut pe tânărul Ionel Istrati să-și piardă cumpătul pe la mijlocul concertului, lucru pe care a însă reușit să-l camufleze. DJ-ul său nu putea găsi în playlistul din calculator piesa „Spune-mi, iubito…”, cântec pe care Ionel a anunțat că-l va cânta. După vreo cinci încercări și DJ-iul, și Ionel Istrati, dar și publicul au răsuflat ușurați. 

La finalul concertului Ionel Istrati a făcut o baie de mulțime chiar pe scenă, fiind asaltat de fani de toate vârstele pentru sesiuni foto și autografe.

Autor: HotNews
11.12.2013 Caleidoscop
4652
0

Comentarii 3

 • zezzz:

  eu is baran

  11.12.2013 13:40
 • adrian:

  vai de capul lui ... a cui podoabă mai este şi ăsta ? cîntă un pic mai bine ca Voronin .....

  11.12.2013 14:56
 • koala:

  Tu nu esti PRIDNESTROVEȚ tu esti un frustrat cu un comportament infantil...

  12.12.2013 10:27