Sursa imagine: youtube.com

VIDEO | Clip despre Bălți | „Noi iubim Bălțiul, BAM-ul, Centrul, Autogara și Soacra”

Pe Internet a fost lansat un clip realizat de REC Studio, care prezintă o piesă (Mî liubim Bel’țî / Noi iubim Bălțiul) în limba rusă despre orașul Bălți interpretată de tânărul Evgheny Latâșev, student la Institutul Nistrean de Economie și Drept din Bălți. Autorii spotului afirmă că spotul a fost lansat cu prilejul Zilei orașului, care va fi sărbătorită la 22 mai.

Spotul a fost realizat, în mare parte, într-un troleibuz, condus de Evgheny Latâșev pe ruta „Mî liubim Bel’țî”. Acesta cântă despre cum vesel toată lumea începe o nouă zi la Bălți și despre grijile cotidiene ale localității. 


Piesa este marcată de o doză de optimism de odinioară, iar în refren se afirmă „Noi iubim Bălțiul, noi iubim BAM-ul (cartier n.r.), noi iubim Centrul și Gara de Nord, Cartierele opt, nouă… și nu uităm de Autogară și chiar de „Soacra” (monumentul „Ospitalitate” de la intrarea în Bălți dinspre Chișinău n.r.).  Bălțiul e cel mai bun și ne așteaptă un mare succes, noi vom prețui orașul și vom face doar fapte bune, se cântă în spotul Mî liubim Bel’țî, vizualizat deja de peste patru mii de utilizatori pe Youtube.

Autor: HotNews
15.05.2013 Istorii din MD
2747
0

Comentarii 1

  • zanger:

    Ti uehal bi na BAM v SIBIRI.

    18.05.2013 21:16