Sursa imagine: imagine simbol

A venit timpul unei Alianțe pentru o Moldovă Digitală

”În lume nu exista criza de bani, in lume exista criza de idei! Ideile sunt peste tot, ideiile nu se tem de frontiere. Internetul nu are bariere. Si atrage investitii in acest domeniu, mi se pare, cel mai usor. Poti locui intr-o localitate rurală din Moldova si poti lucre in Polonia sau SUA”, a declarat Victor Koroli, director executiv al Alianței Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova, în cadrul unei întâlniri on-line cu cititorii HotNews.md.

Potrivit lui Victor Koroli, în R. Moldova sunt déjà preconditii pentru o creara unei Alianțe pentru o Moldova Digitala. ”Este o necesitate acuta pentru ca sa ne unim eforturile. Aceasta comunitate libera a personalitatilor, organizatiilor non-guvernaemtale, antreprenorilor, comunitatii donatorilor, factorilor de decizie ar crea un cadru eficient de comunicare in demersul complex de consolidare a societatii informationale in republica noastra”, a mai spus directorul executiv al Alianței Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova.

Autor: HotNews
25.03.2013 Opinii
4421
0

Comentarii 1

  • eugen:

    pai si nui aveam sa fim una din tarile cele mai dezvoltate in AITI dar cit a fost la guvernare filat nimik schimbari nu am vazut spre bine,,numai spre rau deoarece tot acest timp nea furat tara

    25.03.2013 10:21