Sursa imagine: hotnews.md

„Diversiunea” lui Dodon

FOTO | Bălți. 7 aprilie 2009 


Mişcarea de tineret „Garda Tânără”, aripa tânără a Partidului Socialiștilor condus de deputatul Igor Dodon, a anunţat că va promova mesaje stataliste şi patriotice la 5 august în Bălţi, unde în această va avea loc un marș unionist de amploare.

Membrii „Gărzii Tinere” vor distribui steguleţe cu inscripţia „Iubesc Moldova”, pentru a afirma puterea spiritului patriotic în rândul cetăţenilor ţării, susține aripa tânără a socialiștilor. 

Liderii „Gărzii Tinere” au anunțat azi, într-o conferință de presă, că acţiunile respective urmărește câteva obiective, inclusiv „solidarizarea cu alte organizaţii patriotice şi de tineret  care se vor manifesta la Bălţi împotriva unionismului şi neo-nazismului.

În context amintim că și simpatizanții PCRM au chemat populația din Bălți să se solidarizeze împotriva marșului unionist, care va avea loc duminică în „capitala de nord”. 

Marșul unionist va fi organizat la Bălți de Platforma Civică „Acțiunea 2012”. O acțiune similară a avut loc la Cahul în data de 22 iulie. 

Autor: HotNews
02.08.2012 Actual
2754
0

Comentarii 5

 • Sergiu:

  Cetateni ai Republicii Moldova, sa ne unim fortele si sa dam riposta expansionismului agresiv roman! Astazi Tara are nevoie de noi! Astazi noi Cetatenii trebuie sa ne spunem cuvintul! NU romanizarii Republicii Moldova! Astazi cind la guvernare se mentine ilegal gruparea criminala numita AIE care ne vinde in robie fascistilor romani trebuie sa iesim toti ca unul sa ne aparam Republica Moldova! Pe noi nu ne vor ierta urmasii daca nu vom infringe fascistii veniti din romania care organizeaza marsuri triumfale pe Sfantul Pamint Moldav! Duminica, 05 august, sa transformam aceasta zi intr-o zi a Unitatii Poporului Polietnic al Moldovei! Va asteptam la Balti!

  02.08.2012 15:38
 • Nic:

  Dodon se dodoneste, o .......a comunista , locul luiew la Siberia .

  02.08.2012 16:09
 • RE:

  Din pacate Dodon nu prea intelege cum e cu stanga. In viziunea lui stanga inseamna dorinta de a te uni cu Rusia, ia unionismul e "fascism".

  Speram ca el o sa vina cu o doctrina noua, europeana, dar el vrea pur si simplu sa-i ia locul lui Voronin in productia de spume la gura.

  02.08.2012 18:46
 • kola`:

  sergiu dute si te impusca inpotriva cui desteptule sa ripostez, impotriva propriului popor ?!
  trezeste-te unde vezi tu fascisti in Romania ?
  te-ai gasit tu mare patriot

  02.08.2012 21:55
 • Liberty:

  Asa numita "Garda Tanara" si este cea, care reprezinta de facto fortele fasciste de ocupatie in RM.

  03.08.2012 16:06