Sursa imagine: hotnews.md

Candidatul comuniştilor la funcţia de primar de Bălţi

Octavian Mahu este candidatul PCRM în alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi. Despre aceasta au comunicat pentru HotNews.md surse din cadrul formaţiunii politice. Acestea au precizat că Mahu este singurul candidat al PCRM la şefia administraţiei bălţene.

Solicitat de HotNews.md, Octavian Mahu a admis că ar putea fi candidatul PCRM la fotoliul de primar de Bălţi. „Deocamdată, nu s-a anunţat oficial despre decizia partidului, astfel încât nici eu nu mă pot pronunţa”, a spus Mahu.

Întrebat care ar fi şansele sale de a fi ales în calitate de primar în alegerile locale, Mahu a spus că, în cazul în care va candida, şansele sale sunt de 50 la 50. Mahu a evitat să spună cine dintre contracandidaţi i-ar crea concurenţă serioasă.

Candidatul PCRM la şefia Primăriei Bălţi este optimist şi în ce priveşte confruntarea dintre partide. „Până nu demult, concurentul cel mai serios al PCRM la Bălţi a fost PD-ul, dar după ce l-am „neutralizat” nu ne mai temem”, a spus Octavian Mahu, lăsând să se înţeleagă că PLDM-ul nu le-ar da comuniştilor bălţeni mari bătăi de cap.

Alegerile locale generale vor fi organizate în R. Moldova la 5 iunie.


ReferinţeLista comuniştilor din Bălţi pentru locale este gata

Autor: Eugen Urban
Sursa: HotNews.md
03.04.2011 Actual
3488
0

Comentarii 0