Sursa imagine: facebook.com

(Foto) O moldoveancă din Italia "confecţionează" globuri pământeşti din cartofi şi hărţi ale lumii din căpşuni

O moldoveancă originară din Ungheni, aflată acum în Italia, îşi petrece timpul liber „sculptând” în cartofi globuri pământeşti şi schiţând „hărţi ale lumii” din... căpşuni. 

Laura Hybris (pseudonim) este o jurnalistă din Ungheni, care în prezent, împreună cu soţul, se află în Ravenna, supranumit „oraş al artelor”, în căutarea unui rost mai bun.

Pentru că încă nu şi-a găsit o slujbă, Laura îşi „omoară” timpul liber gătind pentru soţ bucate alese şi „confecţionând” diverse „lucrări culinare”. Pe unele, Laura le fotografiază, postând unele poze pe o reţea de socializare.

Mesajele „Micului Mapamond” şi a „Hărţii Lumii” (foto) sugerează că toate nenorocirile care se întâmplă în lume ne fac mai puternici. „Zi de zi, lumea se stinge în ochii noştri. Nu pentru că se întâmplă catastrofe sau războaie, ci pentru că uităm să trăim sau suntem indiferenţi de suferinţa celor din jurul nostru. Exact acum când toate relele de pe pământ se împlinesc, noi trebuie să fim uniţi pentru a-l salva”, spune Laura Hybris despre cele două „lucrări culinare”.

Micul mapamondHarta Lumii

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
29.03.2011 Istorii din MD
4436
0

Comentarii 0